Thursday, August 25, 2011

22 Tahun . Selamat ULTAh untuk diriku

Assalamualaikum w.b.t

Menaip entry baru di subuh hari bukanlah hobi buat aku . Tapi tidak boleh tidur .. disuruh tidur tapi tidak mau tidur.. kenapa ?

alhamdullilah , umur mencecah 22 tahun .. kena matang dan jangan fikir budak-budak. itu selalu soalan yang berputar di kotak fikiran... Tapi AKU LUM SE MATURED disangka ... kenapa?

Banyak benda yang buat aku x fokus .. dan terasa aku mau ke pantai.. pantai? ya disitulah aku tenang ... kata orang sekeliling : dimana2 pun boleh asalkan jangan ikut perasaan .. Bagi aku ... aku perlukan pantai sekarang . bukannya bangunan yang indah-indah, kata-kata indah ...

No visi & mission! kenapa? ... nak teruskan azam tahun lalu sebab x berjaya memperbaiki diri lagi. belum cukup terlaksana . tidak sama sekali.

2011, umur 22 tahun aku dah bergelar bakal isteri orang.. banyak kena perbaiki . kenapa ? kena belajar-belajar.. banyak bersabar .. meningkatkan ilmu untuk menjadi bakal isteri yang baik untuk dia.. ouhh ..

dan hari ni , anniversary aku dan tunang ... selepas itu.. seminggu pas itu aku juga akan kena di ijabkabulkan ~~ .. amin amin

biarpun tahun ni x banyak luck~~ .. ada juga insan prihatin akan keinginan aku.. dan membantu .. tengkiu gguys for a lot of besday wishes ..

BIG HEART, BIG HUG, BIGGEST SMILES, Thankfully

flashback, Menunggu detik-detik 24 august! aku tidur .. dan terbangun jam 12.57am .. banyak orang sms n try call .. tapi orang yang diharapkan melupakan ... bergenang airmataku .. tapi tidak apa.. kesedihan aku itu tidak berbaloi. bagi orang sekeliling aku .. benda itu tidak penting sangat .. kenapa bagi aku sangat penting ? YA IMPORTANT . aku mau mara .. tidak berguna ..

sekarang, still tiada text yang aku tertunggu-tunggu.. ah lupakan lah... sayang dia sampe lupakan aku kah?? aku tau dia x sehat. tapi hal lain dia ingat.. :( .

biarlah berlalu , kenapa ? aku kena fokus untuk kerja aku ... dan listkan apa kena tinggalkan note di desk. dan bercuti panjang ..

Cuti aku lama? tidak sama sekali . kenapa? cuti dah abis nak .. cian aku..

YA ALLAH , hamba mu bukanlah hatinya sangat suci... kepadamu aku memohon ampun atas dosa-dosaku .. jika ini dugaan .. aku berdoa dan bersyukur ... hindarilah aku dari malapetaka dan aku menyusun sepuluh jari berlipatkan kaki bersimpuh ... semoga majlis perkahwinan aku berjalan dengan lancar dan berjaya seperti yang diharapkan dan difikirkan ..

Jika fikiran serabut dan tidak betul ini berlaku beberapa minggu, harap lepas semua bebanan ini akan menjadi ringan... berikanlah aku hidayah mu .. amin amin ..

Yang ku harapkan bukan kata-kata indah, tapi sikap buat aku rasa , YA AKU BERTUAH DAN SYUKUR jawapan kepada persoalan kenapa dan kenapa.chaw dulu , selamat bersahur ..

on da way to NILAI 3

kembar tidak seiras

serius

bongsu


 .tatapan umum.


No comments:

Post a Comment

ya silakan dikomen

::Qamu::Chenta::Q::Tunang::Q::FUFU::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers